Ajankohta

22.10.2019 09:00 – 23.10.2019 15:30

Paikka

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Tapahtumaluokka

Ent-koulutukset
← Takaisin

Koulutus etsiville nuorisotyöntekijöille sekä esimiehille

Miten tehdä näkyväksi työn onnistumiset ja saavutukset? Kenelle ja miksi työtä tehdään? Miten rajaan omaa työtäni? Mikä on etsivän nuorisotyön rooli kunnassamme?

Etsivä nuorisotyö on työmuoto, joka luonteensa vuoksi pelaa monenlaisilla kentillä. Työntekijät sekä työtä toteuttavat organisaatiot joutuvat usein perustelemaan työn tavoitteita sekä arvioimaan toimintaansa suhteessa muihin palveluihin. Samaan aikaan työn vahvuus on sen joustavuus ja monipuolisuus.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota eväitä etsivän nuorisotyön kuvaamiseen ja näkyväksi tekemiseen sekä mahdollistaa uusien oivallusten syntyminen yhdessä kollegojen kanssa. Ensimmäinen päivä, jonka aikana luodaan yhtenäistä käsitystä työn perusteista, on tarkoitettu etsiville ja esimiehille yhdessä. Toisena päivänä etsivät jatkavat syventymistä oman työn arkeen tutkimalla ja sanoittamalla työn arvoja, prosesseja sekä tavoitteellisuutta. Päivien päätteeksi vastaamme usein kysyttyyn kysymykseen mitä te oikein teette?  Tervetuloa rakentamaan linjakasta ja vaikutusvaltaista etsivää nuorisotyötä!

Kouluttajina toimivat osaamiskeskuksesta Emmi Paananen ja Anu Mäkinen.

Koulutus on osallistujille maksuton, sisältäen kahvitarjoilut. Lounas omakustanteinen. Ilmoittautuminen päättyy 15.10.2019.

Ilmoittautuminen

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.